Logo Platform Talent voor Technologie

Werken bij PTvT

Bij Platform Talent voor Technologie (PTvT) zijn we een diverse groep mensen die allemaal één ding gemeen hebben: we zijn gepassioneerd door technologie en het potentieel ervan in het onderwijs en de arbeidsmarkt. Als je overweegt om bij ons team te komen, ben je waarschijnlijk benieuwd naar wat ons drijft en wat je kunt verwachten van een carrière bij PTvT. Hieronder vertellen we je meer over wie we zijn en wat we doen.

Dynamische Werkomgeving
Bij PTvT is geen dag hetzelfde. Onze organisatie kenmerkt zich door dynamiek en diversiteit, met een breed scala aan onderwerpen en programma's. Of je nu geïnteresseerd bent in technologie-educatie, arbeidsmarktanalyse of beleidsontwikkeling, bij PTvT vind je een omgeving waarin je kunt groeien en bijdragen aan een betere toekomst.

Over Platform Talent voor Technologie
PTvT is hét centrum voor kennis, expertise en netwerken op het gebied van technologisch onderwijs en de technologische arbeidsmarkt.
PTvT voert programma’s binnen de brede technologieagenda uit voor verschillende ministeries en is daarmee sterk afhankelijk van het politiek-bestuurlijke klimaat. Werken binnen PTvT kenmerkt zich dan ook door veel dynamiek waarbij samenwerking binnen de teams en de bredere organisatie belangrijk is om de gestelde doelen te behalen. Van medewerkers wordt een grote mate van zelfstandigheid en deskundigheid gevraagd. We stimuleren medewerkers om zich continue te ontwikkelen en verder te professionaliseren zowel door informeel leren binnen de organisatie als door het volgen van trainingen en opleidingen. Het nemen van eigen initiatief staat hierbij voorop.

Onze activiteiten omvatten:

 • Beleidsvorming: We adviseren beleidsmakers over de beste praktijken op het gebied van technologie-educatie en de aansluiting op de arbeidsmarkt.
 • Programma's voor talentontwikkeling: We ontwikkelen en implementeren programma's die jongeren helpen hun technologische vaardigheden te ontwikkelen en hun carrièremogelijkheden te verkennen.
 • Netwerkevenementen: We organiseren conferenties, workshops en netwerkevenementen om professionals uit verschillende sectoren samen te brengen en kennis uit te wisselen.

Waarom kiezen voor PTvT?

 • Innovatieve organisatie: We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om onderwijs en arbeidsmarkt te verbinden, en we moedigen creatieve oplossingen aan.
 • Gedreven collega's: Ons team bestaat uit mensen die gepassioneerd zijn over het maken van een verschil in de wereld van technologie en onderwijs. Samen werken we aan inspirerende projecten en uitdagingen.
 • Concreet bijdragen aan maatschappelijke uitdagingen: Bij PTvT werk je aan projecten die een directe impact hebben op de samenleving, zoals het stimuleren van technologische innovatie in het onderwijs en het voorbereiden van jongeren op de arbeidsmarkt van morgen.
 • Snel een groot netwerk opbouwen: Als onderdeel van ons team krijg je de kans om te netwerken met professionals uit verschillende sectoren, van onderwijs tot bedrijfsleven en overheid.
 • Goede arbeidsvoorwaarden: We streven ernaar om onze medewerkers een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden te bieden, inclusief mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en flexibele werktijden.

Werken bij PTvT

Ik werk bij PTvT omdat het een energieke snelle en daadkrachtige organisatie is. Elke dag brengt nieuwe uitdagende situaties met zich mee. Daarnaast werk je bij PTvT vanuit het snijvlak tussen uitvoering en praktijk. Hoe mooi om wat bedacht is aan de tekentafel in uitvoering te kunnen zien? Of misschien nog beter; hoe mooi om de tekentafel weer eens leeg te kunnen schuiven omdat we zien dat het zo in de praktijk/regio niet werkt?  

Martijn, projectleider RIF
Onze 4 kernwaardes
 • Verbindend
 • Proactief
 • Wendbaar
 • Impactgedreven